Uw fotografe Saskia Hertroys

Hoi, ik ben Saskia Hertroys en ik ben fotografe uit Lelystad. Ik fotografeerde al heel lang voor mijn plezier, vooral voetbal en watersport.

Omdat ik steeds meer vragen kreeg of ik ook cakesmash shoots, zwangerschap shoots en familie shoots wilde doen, ben ik in 2017 voor mijzelf begonnen.

Mijn liefde voor fotograferen

Vanaf het moment dat ik mij full-time verdiepte in het fotograferen, en na het volgen van diverse cursussen wist ik zeker dat ik de juiste keuze had gemaakt. Het contact met alle mensen, groot en klein, die ik voor mijn lens heb gehad is zo ontzettend leuk!

Ook de mooie en warme reacties die ik ontvang na levering van de foto’s zijn mij dierbaar. Mijn motto is doe gewoon, wees jezelf, relax en we maken er een leuke, ongedwongen fotoshoot van.

Ik vind het fijn als mijn klanten het naar de zin hebben en er een leuke en mooie herinnering aan over houden. Ik hoop je snel (weer) in mijn studio of op een mooie buitenlocatie te mogen fotograferen!

Saskia Hertroys

BOVEN